מעוניינים במתכון קצת יותר מיוחד למאפנס? הגעתם למקום הנכון. המאפנס הנ"ל יותר מתאימים למבוגרים ופחות יעברו את ביקורת הקטנטנים עקב כמה מרכיבים "בעייתים" אצל ילדים, כגון בצל ירוק. אבל אם אתם רוצים להרשים את חבריכם ולעשות זאת רק ב-5 דקות הכנה, זה המתכון בשבילכם.
אז מה תצטרכו על מנת להכין 12 מאפנס?
1/2 1 כוסות קמח תופח
כוס ריוויון או גביע גיל
3 ביצים 4 כפות שמן גביע גבינת לבנה 5% או 9%
100 גרם קשקבל מגוררת
100 גרם בולגרית מגוררת
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 כפות עיטורי עגבניות של אוליבייה מלח, פלפל אופן הכנה:
מה יותר קל מלהכין מאפנס? פשוט שמים את כל המרכיבים וטורפים לבלילה אחידה. אח"כ מעבירים לתבנית מאפנס ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-25 דקות עד להזהבה.
עיטורי העגבניות והבצל הירוק נותנים למאפים שלנו לא רק טעם יחודי אלא גם צבעוניות. מאפנס אלה יהיו קישט נפלא לכל שולחן בתוספת של סלט קצוץ וטרי.
אז מה תצטרכו על מנת להכין 12 מאפנס?
1/2 1 כוסות קמח תופח
כוס ריוויון או גביע גיל
3 ביצים 4 כפות שמן גביע גבינת לבנה 5% או 9%
100 גרם קשקבל מגוררת
100 גרם בולגרית מגוררת
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 כפות עיטורי עגבניות של אוליבייה מלח, פלפל אופן הכנה:
מה יותר קל מלהכין מאפנס? פשוט שמים את כל המרכיבים וטורפים לבלילה אחידה. אח"כ מעבירים לתבנית מאפנס ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-25 דקות עד להזהבה.
עיטורי העגבניות והבצל הירוק נותנים למאפים שלנו לא רק טעם יחודי אלא גם צבעוניות. מאפנס אלה יהיו קישט נפלא לכל שולחן בתוספת של סלט קצוץ וטרי.
פוליסמן אולגה